قابل توحه دانش آموزان پایه ششم که تمایل دارند تا در کلاس‎‌های آنلاین آمادگی  آزمون ورودی دبیرستان مهرآیین (دوره اول) شرکت نمایند. در فیلم زیر به شما نشان می دهیم تا چگونه از طریق سامانۀ آموزشی ما در کلاس‌‎ها شرکت کنید.

💠 کلاس ها به صورت آنلاین و از طریق نرم افزار ادوبی کانکت برگزار خواهد شد . لینک شرکت در کلاس : www.panelz.ir/mehraein

💠 دانش آموزان بعد از ورود به سایت و وارد کردن کد ملی به عنوان نام کاربری و رمز عبور ، وارد منوی کلاس های آنلاین شده و روی کلاس مربوطه کلیک کنند تا وارد کلاس شوند .

💠 لطفا قبل از شروع کلاس نرم افزار ادوبی کانکت را از سایت مجتمع مهرآیین دانلود کنید .

💠 فیلم آموزشی در سایت دبیرستان قابل مشاهده می باشد .

💠 دانش آموزان عزیز پایه ششم برای حضور در کلاس ها می باید پیش ثبت نام اولیه را در سایت مجتمع مهرآیین ( www.mehraein.sch.ir ) انجام دهند .

💠 در صورت هرگونه سوال می توانید با شماره تلفن های (22716051 – 22715826 یا شماره موبایل 09029662287 ) تماس بگیرید .